Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink

Foto van R.A.Hemerik
De publicatie Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 177.611 personen. Vanwege privacy zijn 1.706 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 27 mei 2024.


Deze publicatie is een reconstuctie van een groot aantal families uit de stad Leiden, Noordwijk en Rijnsburg

In de parenteel zijn ook de directe namen genoemd vanuit de familie v.d. Haak en van Boxma en alleen die welke van toepassing zijn voor de kwartierstaten. Deze zijn overgenomen van eerdere onderzoeken. Met dank dat ik deze heb mogen overnemen.
Ook is opgenomen de aan de familie Hemerik gelinieerde namen als Broekhuizen, Kelderman, Regeer, Lasschuijt, Alberse, Koper, Mioch, de Tombe, van EgmondNellde Mooij opgenomen. Thans zelfs een groot aantal families uit Leiden, Rijnsburg en Noordwijk, Zoeterwoude, Oegstgeest; Alkemade.
De familie Hemerik is hoofdzakelijk via het Regionaal Archief Leiden, Archief Amsterdam en Archief Rotterdam, archief Kennermerland gevonden en genlias, tegenwoordig WiewasWie.

Er is ook getracht de stamboom in vrouwelijke lijn uit te zoeken De fam. Broekhuizen is tweemaal gelinieerd met de familie Hemerik. En uit vrouwelijke lijn verbonden met Gijsbrecht van Amstel, de burggraven van Leyden, heren van Haarlem, Heren van IJsselstein, Heren van Egmond. Er is ook een verbintenis gevonden met de graven van Holland en Karel de Grote. Ook loop er een lijn naar David, koning van Israël en de zonen Absalom en Salomo.
De aan de familie Barink gelieerde namen zijn Luimes, Boxma, Spekking, Colenbrander, familie uit de Achterhoek (Zelhem, Doetinchem, Wisch (Varsseveld, Terborg, Silvolde), Gendringen en Dinxperlo).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie


VerhalenVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 111 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!