genealogieonline

Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink

Foto van Ronald A. Hemerik en Riek Hemerik-Barink

De publicatie Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 131.009 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In de parenteel zijn ook de directe namen genoemd vanuit de familie Mioch, v.d. Haak en van Boxma en alleen die welke van toepassing zijn voor de kwartierstaten. Deze zijn overgenomen van eerdere onderzoeken. Met dank dat ik deze heb mogen overnemen.
Ook is opgenomen de aan de familie Hemerik gelinieerde namen als Broekhuizen, Kelderman, Regeer, Lasschuijt, Alberse, Koper, Mioch, de Tombe, van Egmond, Nell, de Mooij opgenomen. Thans zelfs een groot aantal families uit Leiden, Rijnsburg en Noordwijk.
De familie hemerik is hoofdzakelijk via het Regionaal Archief Leiden, Archief Amsterdam en Archief Rotterdam, archief Kennermerland gevonden en genlias, tegenwoordig WiewasWie.
Ook een gedeelte van de familie Hüner (Huiner) is terug te vinden.
Er is ook getracht de stamboom in vrouwelijke lijn uit te zoeken De fam. Broekhuizen is tweemaal gelinieerd met de familie Hemerik. En uit vrouwelijke lijn verbonden met Gijsbrecht van Amstel, de burggraven van Leyden, heren van Haarlem, Heren van IJsselstein, Heren van Egmond. Er is ook een verbintenis gevonden met de graven van Holland en Karel de Grote. Ook loop er een lijn naar David, koning van Israël en de zonen Absalom en Salomo.
De aan de familie Barink gelieerde namen zijn Luimes, Boxma, Spekking, Colenbrander.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Connecties


WO2 slachtoffers in deze publicatieDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 86 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?