genealogieonline

Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink

Bild von Ronald A. Hemerik

Die Veröffentlichung Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink wurde zusammengestellt von (nimm Kontakt auf). Die Datensammlung umfasst 141.142 Personen. Mehr statistische Informationen (wie beispielsweise die Anzahl und die Spreizung genealogischer Ereignisse) über diese Publikation finden sie auf der Seite Statistik. Eine Liste mit verwendeten Quellen finden Sie auf der Seite Quellen.


In de parenteel zijn ook de directe namen genoemd vanuit de familie Mioch, v.d. Haak en van Boxma en alleen die welke van toepassing zijn voor de kwartierstaten. Deze zijn overgenomen van eerdere onderzoeken. Met dank dat ik deze heb mogen overnemen.
Ook is opgenomen de aan de familie Hemerik gelinieerde namen als Broekhuizen, Kelderman, Regeer, Lasschuijt, Alberse, Koper, Mioch, de Tombe, van EgmondNellde Mooij opgenomen. Thans zelfs een groot aantal families uit Leiden, Rijnsburg en Noordwijk, Zoeterwoude, Oegstgeest; Alkemade.
De familie Hemerik is hoofdzakelijk via het Regionaal Archief Leiden, Archief Amsterdam en Archief Rotterdam, archief Kennermerland gevonden en genlias, tegenwoordig WiewasWie.

Er is ook getracht de stamboom in vrouwelijke lijn uit te zoeken De fam. Broekhuizen is tweemaal gelinieerd met de familie Hemerik. En uit vrouwelijke lijn verbonden met Gijsbrecht van Amstel, de burggraven van Leyden, heren van Haarlem, Heren van IJsselstein, Heren van Egmond. Er is ook een verbintenis gevonden met de graven van Holland en Karel de Grote. Ook loop er een lijn naar David, koning van Israël en de zonen Absalom en Salomo.
De aan de familie Barink gelieerde namen zijn Luimes, Boxma, Spekking, Colenbrander, familie uit de Achterhoek (Zelhem, Doetinchem, Wisch (Varsseveld, Terborg, Silvolde), Gendringen en Dinxperlo).


Index der Familiennamen


Startpunkt in dieser PublikationHeute in der Vergangenheit
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen


Opfer des Zweiten WeltkriegsDer Zugang zum Inhalt der Publikation ist vom Autor eingeschränkt.

Wenn Sie von dem Autor/der Autorin eingeladen sind, können Sie sich anmelden und den privaten Bereich anschauen.


Diese Publikation enthält 86 Bilder!


Besuche die Bildergallerie


Testen Sie diesen Service unverbindlich

über 7000 Genealogen
sind bereits dabei!


Das Einloggen in den privaten Teil dieser
Publikation ist nur auf Einladung durch den
Autor möglich!

   Abbrechen


Haben Sie Ihr Passwort vergessen?