genealogieonline

Parenteel Diekema

Foto van Everlien Salawan Bessie - Liet

De publicatie Parenteel Diekema is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.081 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 1 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Actuele versie: Augustus 2019

Alle afstammingelingen, van vnl. Jan Jacobs Dijkema, die vanaf de tijd dat hij in Gelderland cq Rheden kwam uit Groningen, met de naam Diekema of Dikema geregistreerd werd. Ik heb veel gehad aan aanvullingen van diverse personen, informatie van internet en daarnaast zeer waardevulle hulp van Willem Vlietstra die de DTB boeken van Groningen heeft doorgenomen, op zoek naar de voorouders van Jan Jacob Diekema en met succes!. Ik ben iedereen dan ook zeer dankbaar voor alle informatie, waardoor ik inmiddels al een aardig bestand van 1494 personen bij elkaar heb. Uiteraard zijn aanvullingen nog steeds welkom, en mochten er, onverhoopt, toch fouten in mijn bestand staan, dan verneem ik dat graag.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Everlien Salawan Bessie - Liet

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Everlien Salawan Bessie - LietProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!