Vraag/antwoord » Kan ik ook afbeeldingen opnemen in mijn publicatie op Genealogie Online?

Ja! Wanneer u in uw stamboomprogramma ook afbeeldingen zoals foto's en scan van bidprentjes of aktes heeft gekoppeld aan personen dan is het mogelijk deze op te nemen binnen uw publicatie op Genealogie Online. De afbeeldingen maken geen onderdeel uit van het GEDCOM bestand.

Als u deze afbeeldingen wilt opnemen in uw publicatie dan kunt u deze afbeeldingen (van het type jpg, gif, bmp of png) uploaden via de beheerpagina. In het GEDCOM bestand zijn wel referenties opgenomen (bestandsnamen) naar de afbeeldingen, op deze manier kunnen de afbeeldingen worden getoond op de pagina van de betreffende personen. Daarnaast wordt er van alle afbeeldingen ook een afbeeldingengallerij gemaakt.

Let op: u mag alleen afbeeldingen publiceren waarop geen auteursrecht (meer) zit of waarvoor u toestemming (of licentie) heeft om deze te publiceren. Als auteur van de publicatie kunt u verantwoordelijk gehouden worden voor inbreuk op gebruik van auteursrechtelijk beschermde werken. Lees ook Foto's op Internet van Internetjurist Arnoud Engelfriet.


Terug naar lijst met veelgestelde vragen


Gerelateerde vragen

Doorzoek alle vragen en antwoorden