Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 591 - 600 van 604:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Keetje Veeger (overleden in 1957), een kind van Cornelis Maartenzoon Veeger en Agatha Jansdochter Schraag, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Roeper (overleden in 1958), een kind van Pieter Willemsz Roeper en Alida Johanna Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelm Herman van Eck (overleden in 1958), een kind van Herman Wilhelm van Eck en Jannigje Rooijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Witte (overleden in 1958), een kind van Jan Witte en Neeltje Schraag, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jansje Brouwer (overleden in 1958), een kind van Jan Brouwer en Heintje Zieltjens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria Witte (overleden in 1959), een kind van Jan Witte en Neeltje Schraag, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Koller (overleden in 1959), een kind van Petrus Koller en Gerarda Kok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over IJsbrand Witte (overleden in 1959), een kind van Jan Witte en Aagje Huisman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maarten Jan Roeper (overleden in 1960), een kind van Pieter Willemsz Roeper en Alida Johanna Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Wilhelmina van Eck (overleden in 1960), een kind van Herman Wilhelm van Eck en Jannigje Rooijen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.