Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 581 - 590 van 604:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Veeger (overleden in 1954), een kind van Cornelis Maartenzoon Veeger en Agatha Jansdochter Schraag, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Witte (overleden in 1954), een kind van Cornelis Witte en Geertje Daalder, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrigje van Dijk (overleden in 1955), een kind van Hendrik van Dijk en Cornelia van Zwetselaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind Witte (overleden in 1955), een kind van Frans Witte en Agatha Emma Maria Veeger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind van Zeeland (overleden in 1955), een kind van Arnoldus van Zeeland en Magdalena Geertruida ten Boom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Geertruida de Leeuw (overleden in 1956), een kind van Petrus de Leeuw en Jacoba Geertruida Schouten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruida Vos (overleden in 1956), een kind van Arie Vos en Adriana Maria van Eck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Hoogeboom (overleden in 1956), een kind van Johannes Josephus Hoogeboom en Cornelia Kruiver, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Klaartje Roeper (overleden in 1957), een kind van Pieter Willemsz Roeper en Alida Johanna Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Postma (overleden in 1957), een kind van Frederik Postma en Hendrika Adolfsen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.