Genealogie Witte » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 571 - 580 van 604:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Jan de Wit (overleden in 1951), een kind van Gerrit de Wit en Marritje Kruimer, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Clasina de Wit

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Oostveen (overleden in 1951), een kind van Gerrit Oostveen en Maria Zieltjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Daalder (overleden in 1951), een kind van Reijer Daalder en Kuiper Kuiper, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Geertje Daalder

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Eemland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Hendrik Kok (overleden in 1951), een kind van Jacob Kok en Maria van der Veen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerarda Kok

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Hendrik Kok (overleden in 1951), een kind van Jacob Kok en Maria van der Veen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Gerarda Kok

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos geboren kind Witte (overleden in 1951), een kind van Frans Witte en Agatha Emma Maria Veeger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Brouwer (overleden in 1952), een kind van Hermanus Brouwer en Klasina Verweij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Zoetelief (overleden in 1953), een kind van Pieter Zoetelief en Aagje Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Roeper (overleden in 1953), een kind van Pieter Willemsz Roeper en Alida Johanna Witte, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Cornelia van der Linden (overleden in 1953), een kind van Frans van der Linden en Cornelia Zieltjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.