Genealogie Van der Elst

Foto van Lucas van Heeren
De publicatie Genealogie Van der Elst is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 37.056 personen. Vanwege privacy zijn 5.389 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 29 augustus 2022.


De meeste personen in dit bestand stammen af van Abraham Franse van der Elst en Lijdia van Ratingen die 4 juni 1666 in Dordrecht trouwden. Abraham was afkomstig van Utrecht, Lijdia is in Leiden geboren. Er zijn ook een aantal personen opgenomen die wel de familienaam Van der Elst hebben, maar nog niet van bewezen is dat zij tot dezelfde stam behoren.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Lucas van Heeren

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Lucas van Heeren

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!