Genealogie Schoots » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 8.291 - 8.300 van 8.308:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonius van den Heuvel (overleden in 1966), een kind van Johannes van den Heuvel en Johanna Jacoba van Dooren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Gerarda de Vet (overleden in 1966), een kind van Theodorus de Vet en Wilhelmina Steenbruggen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon van Emmerloot (overleden in 1966), een kind van Rudolph van Emmerloot en Johanna van Vucht, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christiaan van der Ven (overleden in 1966), een kind van Wilhelmus van der Ven en Catharina Maria Bool, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Bronk (overleden in 1966), een kind van Willem Cornelis Bronk en Helena Stap, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Roelof Bronk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon van Emmerloot (overleden in 1966), een kind van Rudolph van Emmerloot en Johanna van Vucht, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Norberta Oosterwaal (overleden in 1967), een kind van Hendrikus Oosterwaal en Hendrika Koolen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Norberta Oosterwaal (overleden in 1967), een kind van Hendrikus Oosterwaal en Hendrika Koolen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Henricus de Haas (overleden in 1968), een kind van Hubertus de Haas en Johanna Lamberta Godefrida Smith, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Johannes van Wel (overleden in 1968), een kind van Arnoldus van Wel en Johanna van Kessel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.