Genealogie Schoots » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 8.281 - 8.290 van 8.308:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Willem Gremmen (overleden in 1965), een kind van Johannes Gremmen en Jacoba Geurts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes de Vet (overleden in 1965), een kind van Theodorus de Vet en Wilhelmina Steenbruggen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoon Joannes Hubertus Borsten (overleden in 1965), een kind van Johannes Borsten en Johanna Maria van Venrooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Dumoulin (overleden in 1965), een kind van Jan Dumoulin en Wilhelmina van Daalen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Dumoulin

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacomina Christina Hutteman (overleden in 1965), een kind van Johannes Hutteman en Alida Adriana van Solingen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Vervorst (overleden in 1965), een kind van Adrianus Johannes Vervorst en Neeltje Hendrika van Kleef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Mechelina Toonen (overleden in 1965), een kind van Hubertus Toonen en Johanna Raafs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Bronk (overleden in 1966), een kind van Willem Cornelis Bronk en Helena Stap, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Roelof Bronk

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Johannes Heesen (overleden in 1966), een kind van Johannes Nipocenus Heesen en Gerardina Schuurmans, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Mien Heesen

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Johanna Pluim (overleden in 1966), een kind van Johannes Frederik Pluim en Jansje Heijster, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jansje Pluim

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.