Genealogie Schoots » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 8.271 - 8.280 van 8.308:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Zilver (overleden in 1964), een kind van Wernard Zilver en Aaltje Gerritsen, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Alida Zilver

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Moerings (overleden in 1964), een kind van Theodorus Joannes Moerings en Petronella Kluijtmans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bertus Vervorst (overleden in 1964), een kind van Adrianus Johannes Vervorst en Neeltje Hendrika van Kleef, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna den Hoed (overleden in 1964), een kind van Christiaan Johannes den Hoed en Petronella van der Donk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Eerland (overleden in 1964), een kind van Johannes Eerland en Johanna Blok, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albertus Johannes de Pater (overleden in 1965), een kind van Johannes Petrus de Pater en Catharina Draijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van Wanrooij (overleden in 1965), een kind van Martinus van Wanrooij en Theodora de Gier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stephanus Paulus Witjes (overleden in 1965), een kind van Johannes Witjes en Theodora Driessen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Lambertus Vos (overleden in 1965), een kind van Antoon Vos en Allegonda van der Voort, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Maria van Mook (overleden in 1965), een kind van Gerrit Jacobus van Mook en Maria van Sommeren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.