Genealogie Buddingh-Krabbenbos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 43:

Neeltje Oosthuizen is geboren op 11 mei 1901 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Grietje Zon is geboren op 17 september 1903 te Schagen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schagen » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertje Slooten is overleden op 17 februari 1916 te Schermerhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schermerhorn » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacob Kooij en Jantje Krul zijn getrouwd op 16 juni 1922 in Schermerhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schermerhorn » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jan Vriendjes is overleden op 15 april 1923 te Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Neeltje Slooten is overleden op 1 mei 1924 te Oterleek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Oterleek » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Arie Leyen is overleden op 26 november 1927 te Callantsoog. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Callantsoog » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Roelof Willem Zon en Anni Leyen zijn getrouwd op 28 april 1928 in Callantsoog. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Callantsoog » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Christiaan Fredrik ter Buurkes en Maartje Bakker zijn getrouwd op 20 september 1928 in Heiloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heiloo » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Elizabeth Ruijter is overleden op 16 april 1930 te Castricum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Castricum » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.