Genealogie Buddingh-Krabbenbos » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 43:

Jacob Bouwen is geboren op 27 november 1873 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Elisabeth Sikkes is geboren op 1 augustus 1875 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Uilkjen Bouke van Bentum is geboren op 9 november 1878 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Jacobus van Bentum is geboren op 21 februari 1884 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johanna Maria Brouwer is geboren op 25 december 1884 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Nap is overleden op 14 juni 1887 te Schermerhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schermerhorn » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johan Willem van Kamen is geboren op 25 december 1890 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Houtkooper is overleden op 1 januari 1894 te Schermerhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schermerhorn » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes Hoes is geboren op 26 mei 1897 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Bijvoet is overleden op 1 januari 1900 te Schermerhorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schermerhorn » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.