genealogieonline

Genealogie Buddingh-Krabbenbos

Foto van M.S. Buddingh

De publicatie Genealogie Buddingh-Krabbenbos is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 42.695 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 373 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn naam is Mina Susanna, roepnaam Marianne, en ik heb op My Heritage.nl onze stamboom (voor zover bekend) ingevoerd, aangezien ik de laatste in lijn ben van vaders kant. De basis daarvoor is de papieren zoektocht van een nicht van mijn vader t.w. E.J. Buddingh (Lientje), die fysiek gemeente- en kerkarchieven heeft bezocht. In de stamboom zitten de voorvaderen van mijn vader Hendrik Wilhelm Buddingh (en zijn zus Aaltje) en mijn moeder Hendrika Krabbenbos (en haar broer Gerrit en zus Zwanie)


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!