Genealogie Buddingh-Krabbenbos

Foto van M.S. Buddingh
De publicatie Genealogie Buddingh-Krabbenbos is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 46.995 personen. Vanwege privacy zijn 698 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 18 augustus 2022.


Mijn naam is Mina Susanna, roepnaam Marianne, en ik heb op My Heritage.nl onze stamboom (voor zover bekend) ingevoerd, aangezien ik de laatste in lijn ben van vaders kant. De basis daarvoor is de papieren zoektocht van een nicht van mijn vader t.w. E.J. Buddingh (Lientje), die fysiek gemeente- en kerkarchieven heeft bezocht. In de stamboom zitten de voorvaderen van mijn vader Hendrik Wilhelm Buddingh (en zijn zus Aaltje) en mijn moeder Hendrika Krabbenbos (en haar broer Gerrit en zus Zwanie)

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!