Genealogie Blussé uit Dordrecht

Foto van LvH
De publicatie Genealogie Blussé uit Dordrecht is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 23.337 personen. Vanwege privacy zijn 2.560 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 2 oktober 2022.


De Genealogie van het geslacht Blussé telt een groot aantal interessante personen. En omdat nakomelingen van voorname geslachten trouwden binnen hun eigen kring, komen we hier ook veel andere bekende namen tegen: - Pieter Blussé, heer van Oud-Alblas - Abraham Blussé, uitgever van de Dordtse Courant - Pieter Blussé, Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw - Karel Lotsy, - Hugo van Gijn, ereburger van Dordrecht.

Tevens een aantal deftige namen, zoals Blussé van Oud Alblas en Blussé van Zuidland

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van LvH

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van LvH

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!