Genealogie Arink (Groenlo-Eibergen-Kampen) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 187:

Jan Jans Nieboer en Hillechien Gerrits de Groot zijn getrouwd op 28 december 1826 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Jans Eenzaam en Lummina Jans Nieboer zijn getrouwd op 20 januari 1827 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Marten Jans van der VEEN en Matje Jacobs Duiven zijn getrouwd op 25 september 1827 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Severwijn Alberts Nieboer en Clementia Geerts Dubben zijn getrouwd op 26 april 1828 in Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Poppe de Wit en Trijntje Nijboer zijn getrouwd op 1 september 1828 in Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Hendriks de Jonge en Japijn Harms Nieboer zijn getrouwd op 9 mei 1829 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Hindriks de Jonge en Jaapien Harms Nieboer zijn getrouwd op 9 mei 1829 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Sijka ten Cate is geboren op 12 september 1829 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Derk jans Nijboer en Saakien Reinders Holtjer zijn getrouwd op 28 mei 1830 in Hoogezand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wijcher Harms Mugge en Martha Harms Nieboer zijn getrouwd op 27 november 1830 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.