Genealogie Arink (Groenlo-Eibergen-Kampen) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 187:

Geert Ritzes Ritzema en Jantje Klaassens Nieboer zijn getrouwd op 8 februari 1817 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Wiete Jurrema en Aaltje Nieboer zijn getrouwd op 3 juni 1818 in Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geert Roelofs Ebels is geboren op 21 maart 1820 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Reints Nieboer is geboren op 18 oktober 1820 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem Nijboer is geboren op 5 december 1821 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm Harms Nieboer en Grietje Harms Bosker zijn getrouwd op 27 december 1821 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hilbrand Klaassens Nieboer en Jantje Cornelius MULDER zijn getrouwd op 4 mei 1822 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Arends Niebuur is overleden op 14 februari 1823 te Oude Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oude Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Andries Roossien is geboren op 29 maart 1823 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Reints Nieboer is geboren op 9 juni 1823 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.