Genealogie Arink (Groenlo-Eibergen-Kampen) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 181 - 187 van 187:

Marika Luttjeboer is overleden op 11 november 1934 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Reinder Gerrit Nieboer is overleden op 27 april 1942 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Adolf Gerardus Ubink is overleden op 22 september 1942 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berendina Maria LUNENBERG is overleden op 1 april 1945 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje Potze is overleden op 29 januari 1956 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dirieka Maria Wijbranda Nieboer is overleden op 29 november 1959 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Nieboer is overleden op 11 september 1961 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.