genealogyonline

Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink

Picture of Ronald A. Hemerik en Riek Hemerik-Barink

The publication Parenteel Hemerik-Broekhuizen-Huner-Koper-Barink has been compiled by (contact the author). The data collection consists of 132,664 persons. More statistical information about the publication (like numbers and dispersion of genealogical events) can be found on the statistics page. A list with used sources can be found on the sources page.


In de parenteel zijn ook de directe namen genoemd vanuit de familie Mioch, v.d. Haak en van Boxma en alleen die welke van toepassing zijn voor de kwartierstaten. Deze zijn overgenomen van eerdere onderzoeken. Met dank dat ik deze heb mogen overnemen.
Ook is opgenomen de aan de familie Hemerik gelinieerde namen als Broekhuizen, Kelderman, Regeer, Lasschuijt, Alberse, Koper, Mioch, de Tombe, van Egmond, Nell, de Mooij opgenomen. Thans zelfs een groot aantal families uit Leiden, Rijnsburg en Noordwijk.
De familie hemerik is hoofdzakelijk via het Regionaal Archief Leiden, Archief Amsterdam en Archief Rotterdam, archief Kennermerland gevonden en genlias, tegenwoordig WiewasWie.
Ook een gedeelte van de familie Hüner (Huiner) is terug te vinden.
Er is ook getracht de stamboom in vrouwelijke lijn uit te zoeken De fam. Broekhuizen is tweemaal gelinieerd met de familie Hemerik. En uit vrouwelijke lijn verbonden met Gijsbrecht van Amstel, de burggraven van Leyden, heren van Haarlem, Heren van IJsselstein, Heren van Egmond. Er is ook een verbintenis gevonden met de graven van Holland en Karel de Grote. Ook loop er een lijn naar David, koning van Israël en de zonen Absalom en Salomo.
De aan de familie Barink gelieerde namen zijn Luimes, Boxma, Spekking, Colenbrander.


Index of surnames


Starting points in this publicationToday in the past


Connections


WW2 victims in this publicationAccess to the content of the publication is restricted by the author.

If you are invited by the author, you can log in and see the private area.


This publication contains 86 images!


View the image gallery


Try the service without any obligation

over 7000 genealogists
preceded you!


The login to the private area of this
publication is available only to those who
are invited by the author!

   Cancel


Did you forget your password?