Genealogie Van Heeren

Foto van Lucas van Heeren
De publicatie Genealogie Van Heeren is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 64.013 personen. Vanwege privacy zijn 6.235 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 15 februari 2023.


Beste bezoeker, op deze pagina's vindt u veel informatie over mijn voorouders: de familie Van Heeren en verwanten. Mijn stamvader leefde in Antwerpen (België) zijn nakomelingen kwamen via Zevenbergen en de Hoeksche Waard naar het Eiland van Dordrecht.

Op het Eiland van Dordrecht woont nog een familie Van Heeren met als stamvader Romke Reins, hij is afkomstig uit Friesland.

Postbode Leendert van Heeren (1879) trouwde in 1908 met Adriana van Heeren (1883-1960) zo kwamen deze 2 verschillende stambomen bij elkaar, die echtpaar bleef kinderloos.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!