Voorouders van Leo Jolmar » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.511 - 2.519 van 2.519:

Wilhelmina Kornet is overleden op 20 januari 1952 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmina Kornet is overleden op 20 januari 1952 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijden 1952.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Dijkstra (overleden in 1955), een kind van Everhardus Dijkstra en Jantje Geerts Koopal, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Taede Dijkstra

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje Zeldenthuis (overleden in 1957), een kind van Pieter Zeldenthuis en Kornelia Lents, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Martje Graphorn is overleden op 3 april 1959 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijden 1959.

Bekijk suggestie

Willem Kornet is overleden op 16 augustus 1959 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijden 1959.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Witteveen (overleden in 1960), een kind van Gauke Witteveen en Trijntje Jonkhof, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Jurrien Iliohan (overleden in 1960), een kind van Jacob Iliohan en Hendrina Keizer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Gerrit van der Wal is overleden op 19 september 1960 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.