Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 150:

Johanna Diederica Blanken is geboren op 12 april 1869 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria van Gijzen is geboren op 19 juni 1872 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Martinus Johannes Petrus Franciscus Kosters is geboren op 21 augustus 1872 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Frederik Meijjers is geboren op 7 januari 1873 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelie Françoise Josine Franchimon is geboren op 19 januari 1873 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jansje Fontein is geboren op 14 april 1873 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Fontein is geboren op 19 mei 1874 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gosen Appeldoorn is geboren op 28 september 1874 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gosen Appeldoorn is overleden op 12 december 1874 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Catharina Pleijte is geboren op 17 februari 1875 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.