Voorouders in het Eemland, Stichting Groenegraf.nl » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 9.059:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Haks (1829-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Haks.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik Christiaan Adolf Henny (1830-1895) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik Christiaan Adolf Henny.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aleida Antonia Wijnveldt (1830-1897) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aleida Antonia Wijnveldt.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Jonkman (1830-1898) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Jonkman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jannetje Koops (1830-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jannetje Koops.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Harbrink Numan (1830-1918) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Harbrink Numan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Allard Pierson (1831-1896) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Allard Pierson.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Hubertus Carolus Grinwis (1831-1899) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Hubertus Carolus Grinwis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Geertruida Muller (1831-1905) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Geertruida Muller.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Zwier van der Schagt (1831-1910) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Zwier van der Schagt.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.