Verzameling parochieregisters Van Neste

Foto van Eric Van den Neste
De publicatie Verzameling parochieregisters Van Neste is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 66.983 personen. Vanwege privacy zijn 4.209 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 4 februari 2024.


Verzameling uit het Rijksarchief bewerkt door mij in het programma PAF5
De Data komen uit het Rijksarchief en worden overgenomen met de nodige terughoudendheid, wie kan bewezen verbeteringen aanbrengen is welkom op mijn Email adres
Waarschuwing!!!!!
De gepubliceerde data zijn overgenomen uit de akten indien mogelijk ende datum tussen akte en klappers kunnen verschillen. Daarom baseer ik mij op de akten indien mogelijk. Controle is gebeurd doch er kunnen nog altijd fouten bestaan daarom kijk ook naar de nota's. Het vervangen van de V door de v gebeurt door het computerprogramma en niet door de auteur. Alle woorden met v beginnen ongewijzigd met V !!!!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van Eric Van den Neste
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!