Het verborgen verleden van Pauline Berens aka Genealogienetwerk zus Greetje Berens aka EemslandBoekweitBoerenImmigratie aka The Dutch Connection » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 4.431 - 4.440 van 4.913:

Albertus Casparus Spanjer is overleden op 22 april 1923 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Maria Spanjer is overleden op 24 april 1923 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Roelf Schuitema en Janna Dol zijn getrouwd op 12 mei 1923 in Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Henderikus Fehrman en Maria Angela Heijne zijn getrouwd op 2 juni 1923 in Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hinderkien Herders is overleden op 12 juni 1923 te Nieuwe Pekela. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwe Pekela » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Thie Rossing is overleden op 27 september 1923 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Harm Baas en Anna Engelina Rolfes zijn getrouwd op 6 oktober 1923 in Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harm Enninga en Geesien Raad zijn getrouwd op 27 oktober 1923 in Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Harm Hendrik Westerman en Maria Catharina Plagge zijn getrouwd op 10 november 1923 in Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Maria Alida Coorman is overleden op 24 november 1923 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.