Het verborgen verleden van Pauline Berens aka Genealogienetwerk zus Greetje Berens aka EemslandBoekweitBoerenImmigratie aka The Dutch Connection » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 4.401 - 4.410 van 4.472:

Maria Gesina - Anna Gesina Hake is overleden op 14 maart 1955 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Catharina Sibum is overleden op 3 mei 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Helena Maria Berends is overleden op 15 mei 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Gosevoort is overleden op 30 juli 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Anna Helena Lange is overleden op 18 augustus 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernard Heijnen is overleden op 9 oktober 1955 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Henricus - Hendrik Schutte is overleden op 21 januari 1956 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas Muller is overleden op 15 februari 1956 te Uithuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Uithuizen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Smit is overleden op 23 februari 1956 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Feika van der Sluis is overleden op 23 januari 1957 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.