Stelma Parenteel en Kwartierstaat Bauke Stelma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 236:

Jitse Douwes de Bruin is geboren op 7 juni 1823 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wessel Siegers Rosendal is overleden op 7 november 1823 te Kollumerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Kollumerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Herre Sjoerds van der Molen is geboren op 27 november 1823 te Lemsterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Lemsterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Kornelis Stelma is geboren op 1 april 1824 te Westdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Westdongeradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Arent Hanses Bosma en Froukje Durks Hofman zijn getrouwd op 22 april 1824 in Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Gabes De Jong is overleden op 28 juni 1824 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Sietske Tjallings Terpstra is overleden op 26 oktober 1824 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Dieuwke Johannes Lampe is overleden op 11 oktober 1825 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hiltje Pieters Alkema is geboren op 12 november 1825 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hiltje Pieters Alkema is overleden op 16 januari 1826 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.