Stelma Parenteel en Kwartierstaat Bauke Stelma » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 231 - 236 van 236:

Kornelis Stelma is overleden op 12 november 1940 te Westdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Westdongeradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johanna Alkema is overleden op 10 mei 1941 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Grietje Sterk is overleden op 28 oktober 1945 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Riemke Visser is overleden op 27 januari 1946 te Westdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Westdongeradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pieter De Jong is overleden op 29 oktober 1956 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Werf is overleden op 20 januari 1961 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.