Stamboom van Wincoop - Sandkuijl

Foto van Chris van Wincoop

De publicatie Stamboom van Wincoop - Sandkuijl is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 12.051 personen. Vanwege privacy zijn 54 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Voor deze publicatie geldt dat sommige delen uitgebreid zijn onderzocht en uitgewerkt. 

Andere delen zijn echter nog niet verder gecontroleerd op juistheid, maar voor het complete overzicht voor mijzelf wel gepubliceerd. 

Voor de middeleeuwse (adelijke) takken heb ik niet gekopieerd van anderen op MyHeritage, maar ben ik uitgegaan van wat er op Wikipedia is gepubliceerd. Hiervoor heb ik gebruik gemaakte van Wikipedia Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden. Ik besef dat ook op Wikipedia tegenstrijdige zaken worden gepubliceerd al was het maar omdat historici in de loop van de tijd verschillende theorieën kunnen vormen over bepaalde familierelaties bij de middeleeuwse adel. 

Voor aanvullingen of correcties houd ik mij aanbevolen. 

Daarnaast houd ik mij aanbevolen voor informatie betreffende de ouders van Bija (Bijen) Hanegraaff (Haenegraaf, Hanegreve, etc), de ouders van Jennet Watson en de tak van Scherpenzeel voor wat de afstamming van de echtgenotes. 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!