genealogieonline

Stamboom van Wincoop - Sandkuijl

Foto van Chris van Wincoop

De publicatie Stamboom van Wincoop - Sandkuijl is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 10.353 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 84 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Voor deze publicatie geldt dat sommige delen uitgebreid zijn onderzocht en uitgewerkt. 

Andere delen zijn echter nog niet verder gecontroleerd op juistheid, maar voor het complete overzicht voor mijzelf wel gepubliceerd. 

Voor de middeleeuwse (adelijke) takken heb ik niet gekopieerd van anderen op MyHeritage, maar ben ik uitgegaan van wat er op Wikipedia is gepubliceerd. Hiervoor heb ik gebruik gemaakte van Wikipedia Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden. Ik besef dat ook op Wikipedia tegenstrijdige zaken worden gepubliceerd al was het maar omdat historici in de loop van de tijd verschillende theorieën kunnen vormen over bepaalde familierelaties bij de middeleeuwse adel. 

Voor aanvullingen of correcties houd ik mij aanbevolen. 

Daarnaast houd ik mij aanbevolen voor informatie betreffende de ouders van Bija (Bijen) Hanegraaff (Haenegraaf, Hanegreve, etc), de ouders van Jennet Watson en de tak van Scherpenzeel voor wat de afstamming van de echtgenotes. 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!