Stamboominformatie Wolbers / Wiggerink / Kiers / Pol (en ondertussen veel meer) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 451 - 460 van 462:

Lammert Engelsman is overleden op 25 maart 1952 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lambertus Sieperda is overleden op 13 december 1953 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Sietsma is overleden op 15 april 1955 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Lammert van der Heide is overleden op 23 november 1956 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Willem Gerhardus Vleems is overleden op 15 februari 1957 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Gooitzen Johannes Riemersma is overleden op 3 mei 1958 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jelle Gurbes Veenstra is overleden op 6 juli 1958 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Roel Riemersma is overleden op 3 juli 1959 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Steenwijk is overleden op 6 januari 1961 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Bouke Postmus is overleden op 15 augustus 1961 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.