Stamboominformatie Wolbers / Wiggerink / Kiers / Pol (en ondertussen veel meer)

Foto van Harry Wolbers
De publicatie Stamboominformatie Wolbers / Wiggerink / Kiers / Pol (en ondertussen veel meer) is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 49.580 personen. Vanwege privacy zijn 7.182 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 6 mei 2024.


Al sinds ongeveer het jaar 2000 ben ik ooit voorzichtig begonnen informaties over mijn voorouders en takken hiervan te verzamelen. Dit breidde zich steeds maar meer uit en ging verder met het vasthouden van informaties over de omgeving waar ik werd geboren. Telkens kwamen er nieuwe details bij, over namen, die uit mijn jonge jaren zijn blijven hangen.

Mochten er door de bezoekers van deze site details over mogelijke aanvullingen bekend zijn, of fouten worden ontdekt (die zittten er zonder twijfel bij), dan stel ik zer op prijs reacties te ontvangen. Hiervoor bij voorbaat hartelijk bedankt.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!