Stamboominformatie Wolbers / Wiggerink / Kiers / Pol (en ondertussen veel meer) » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 462:

Jakob Jans Faber is geboren op 5 juni 1819 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gees Hartmans Cusviller is geboren op 16 juni 1819 te Stavoren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Stavoren » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Anne Tjeerds Annema en Antje Jans Sikkema zijn getrouwd op 1 november 1819 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jan Tjerks van Dijk is overleden op 22 december 1819 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje Koorenstra is geboren op 27 juli 1820 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Albertine Stoffels is geboren op 14 december 1820 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hylkjen Tjerks van Dijk is geboren op 9 januari 1821 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Harrit Boonstra is geboren op 29 juli 1821 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hylke Sikkes Boorsma en Neeltje Paulus Bijlsma zijn getrouwd op 26 mei 1822 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Jelle Koornstra is geboren op 25 september 1823 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.