Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 180:

Johannes Theodorus Leek en Kine Aike Dik zijn getrouwd op 22 november 1923 in Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jan Bloemberg en Margje Stroomberg zijn getrouwd op 7 februari 1924 in Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Pieter Brommer en Grietje Paarlberg zijn getrouwd op 26 april 1924 in Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Jacob Nieuwland en Neeltje Zander zijn getrouwd op 3 mei 1924 in Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Willem Koomen is overleden op 28 september 1924 te Castricum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Castricum » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Geert Nijemanting en Barbara Christina Maria de Munk zijn getrouwd op 6 november 1924 in Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Pastoor en Grietje Brommer zijn getrouwd op 22 januari 1925 in Sint Maarten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Sint Maarten » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Roelof Pals en Klasina van Wijk zijn getrouwd op 9 mei 1925 in Wieringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Wieringen » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Maartje Dijkman is overleden op 20 december 1925 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Willem Martinus van Galen is overleden op 2 februari 1926 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.