Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 180:

Cornelis (Cees) Danenberg en Grietje (Margaretha) Rood zijn getrouwd op 3 juni 1912 in Heerhugowaard. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Heerhugowaard » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Johan Godthold Franck en Jacqueline Louise de Eerens zijn getrouwd op 18 november 1919 in Graft. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Graft » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Wijbrand Hoep en Maartje Brommer zijn getrouwd op 14 februari 1920 in Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Cornelis van der Vliet en Jannetje Brommer zijn getrouwd op 13 mei 1922 in Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Pieter (Piet) Leijen en Neeltje Brommer zijn getrouwd op 13 mei 1922 in Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Hendrika de Boer is overleden op 10 februari 1923 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Klingers en Elisabeth Kelder zijn getrouwd op 12 april 1923 in Schoorl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Schoorl » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Willem Govers is overleden op 4 mei 1923 te Sint Maarten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Sint Maarten » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Zwaan en Guurtje Brommer zijn getrouwd op 30 juni 1923 in Zijpe. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Zijpe » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Johannes Tesselaar en Maria Dekker zijn getrouwd op 30 augustus 1923 in Warmenhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Warmenhuizen » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.