Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 1.639:

Jan Snel is geboren op 3 oktober 1815 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Cornelis Donicie en Annetje Kraaijpoel (Crijpoel) zijn getrouwd op 3 november 1815 in Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Huwelijken Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Gijsbert van Kooten is overleden op 17 november 1815 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Overlijden Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Anthonia Hooman (Homan) is geboren op 12 december 1815 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Hermanus Donicie is geboren op 25 januari 1816 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Hermanus Donicie is overleden op 25 februari 1816 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Maria Goes is geboren op 25 februari 1816 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Maria Goes is overleden op 9 maart 1816 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Overlijden Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Gerrit Nieuwendijk is geboren op 2 juni 1816 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Jan de Lange is geboren op 9 augustus 1816 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.