Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.639:

Adilaide Spruijt is geboren op 16 augustus 1813 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Cornelis Gerridse van Kooten is overleden op 18 oktober 1813 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Adilaide Spruijt is overleden op 8 december 1813 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Fredrik Bosman is overleden op 14 december 1813 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Annigje de Lange is geboren op 23 december 1813 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Lijsje Nieuwendijk is overleden op 21 januari 1814 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Aaltje Snel is geboren op 25 februari 1814 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Willem Broere is geboren op 26 april 1814 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Cornelis van den Oosten en Clasijntje Spee zijn getrouwd op 16 mei 1814 in Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Huwelijken Loenen.

Bekijk suggestie

Maria van Wees is geboren op 30 augustus 1814 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.