Stamboom Broere » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 1.639:

Johannis Theodoris Homan is geboren op 1 mei 1815 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Jan van Rijn is geboren op 18 mei 1815 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Arie de Lange is geboren op 22 mei 1815 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Arnolda Ruwiel is geboren op 15 juni 1815 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Geboorten Loenen.

Bekijk suggestie

Maria de Lange is geboren op 27 juli 1815 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Hendrik Broere is geboren op 1 augustus 1815 te Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Geboorten Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Gijsje Spruijt is geboren op 27 augustus 1815 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Geboorten Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Geertrui van der Kroon is overleden op 2 september 1815 te Loenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenen » Burgerlijke Stand Overlijden Loenen.

Bekijk suggestie

Willem van Hulst en Hendrina Goes zijn getrouwd op 9 september 1815 in Abcoude-Baambrugge. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Abcoude-Baambrugge » Burgerlijke Stand Huwelijken Abcoude-Baambrugge.

Bekijk suggestie

Maria de Lange is overleden op 27 september 1815 te Vinkeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Vinkeveen » Burgerlijke Stand Overlijden Vinkeveen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.