Stamboom Willemse- van Diermen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 251:

Jan Hoedemaker is geboren op 4 maart 1822 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Hoedemaker is geboren op 9 maart 1822 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje Hoedemaker is geboren op 20 maart 1824 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Beatrix Blom is geboren op 7 januari 1825 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maaike Hoedemaker is geboren op 9 maart 1825 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maartje (margje) Feddema is geboren op 13 oktober 1825 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Martje Hoedemaker is geboren op 10 juni 1826 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Martje Hoedemaker is overleden op 31 oktober 1826 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Zeylemaker en Aafje Snor zijn getrouwd op 26 augustus 1827 in Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Martje Hoedemaker is geboren op 12 oktober 1827 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.