Stamboom Willemse- van Diermen

Foto van Anita Willemse
De publicatie Stamboom Willemse- van Diermen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.294 personen. Vanwege privacy zijn 70 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 13 september 2020.


Veel gegevens zijn via internet verkregen ; ik dank alle genealogen van wie ik gegevens heb overgenomen. Niet allen heb ik kunnen vragen maar ik hoop dat zij net als ik het een compliment vinden als een ander gegevens van hen overneemt.
Veel gegevens heb ik ook uit genealogie familie boeken en uit het nederlands patriciaat blauwe boekje.
Verder heb ik veel gegevens van Genlias en andere on line archieven.
Ik hoop dat ik op deze manier anderen weer kan plezieren met deze site en een ieder mag net zoveel overnemen van mij als hij of zij wil.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!