Stamboom Wallis-Gillen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 437:

Elizabeth Walles is geboren op 24 februari 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Walles Hagenouw is geboren op 30 juli 1817 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adriaan Paree is geboren op 4 augustus 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Walles is overleden op 23 augustus 1817 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Grietje Walles is geboren op 7 januari 1818 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Margaritha Koops is geboren op 11 januari 1818 te Leek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Leek » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes M. Kimm is overleden op 9 juni 1818 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gredinus Veertsema en Anna Keusder zijn getrouwd op 3 juli 1818 in Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Tetje van Bruggen is geboren op 2 november 1818 te Harkstede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Harkstede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Freerks van der Wolde is overleden op 10 maart 1819 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.