Stamboom Wallis-Gillen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 431 - 437 van 437:

Antje Höhenstein is overleden op 11 maart 1944 te Wildervank. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Wildervank » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Ellegina Margaretha Elsiena Balsters is overleden op 12 maart 1944 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Louke de Jonge is overleden op 9 april 1944 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Ernst Geert Oosterhuis is overleden op 5 juni 1944 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Plenter is overleden op 8 januari 1945 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lucas Plenter is overleden op 7 juni 1950 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gepke Schrage is overleden op 16 juli 1950 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.