Stamboom Wallis-Gillen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 437:

Hermanus Trompers is overleden op 31 december 1812 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaas Walles is overleden op 11 februari 1813 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jurjen Walles Hagenouw is geboren op 8 maart 1813 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jurjen Luitjens Walles is overleden op 8 maart 1813 te Termunten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Termunten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Meijndert Jans ter Borgh en Willemke Hansens Brinkman zijn getrouwd op 16 mei 1813 in Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrik Groen is geboren op 17 oktober 1813 te Bellingwolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Bellingwolde » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jantje Harmannus Jansingh is geboren op 2 december 1813 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hindrik Helperi Kim en Martje Rengers zijn getrouwd op 22 juni 1814 in 't Zandt. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » 't Zandt » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan van der Wolde is geboren op 7 juli 1814 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Pieter Walles is geboren op 16 juli 1814 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.