Stamboom Vlastra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.096:

Willem Esman is overleden op 1 januari 1818 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Hartsuiker is geboren op 15 maart 1818 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaltien Koster is overleden op 4 mei 1818 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Willem Odding is geboren op 31 augustus 1818 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Harms Hilbrants is geboren op 10 september 1818 te Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jolders is geboren op 26 december 1818 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Lodewijk la Coste is geboren op 18 januari 1819 te Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Berendina Johanna la Coste is geboren op 10 februari 1820 te Anloo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Anloo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Aaldert Slagter en Geesjen Jans Zwiers zijn getrouwd op 6 mei 1820 in Ruinen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Ruinen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geertje Odding is geboren op 14 september 1820 te Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.