Stamboom Vlastra

Foto van L. Vlastra
De publicatie Stamboom Vlastra is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 106.430 personen. Vanwege privacy zijn 6.283 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 2 november 2023.


Voorzichtig begonnen met het onderzoek naar mijn familie en oorsprong met de bedoeling ooit een zo volledig mogelijke kwartierstaat te hebben voor mijn kleindochter, inmiddels lijkt dit redelijk gelukt en heb ik dat uitgebreid met de kwartierstaat van mijn kleinzoon.

Getracht wordt de families Vlastra, Visser, Mooijman, van de Akker, Oskam, Groenewegen en Wit in kaart te brengen.
Ik heb dankbaar gebruik mogen maken van de gegevens van PG de Haan, E. Vlastra-Wessels, de fam. Mooijman, de fam. Oskam en de fam. Foeken.

Inmiddels is het bestand explosief uitgegroeid door mijn enthousiasme om zoveel mogelijke verwantschappen te achterhalen en het eind is nog niet in zicht.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!