Stamboom Vlastra » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.096:

Hendrik Jans de Vries en Jantien Hendriks Zwiers zijn getrouwd op 22 mei 1815 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Bruins Slot is geboren op 20 november 1815 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Egbert Gerdinge en Hendrikje Hekman zijn getrouwd op 27 mei 1816 in Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Jans de Vries is overleden op 19 augustus 1816 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Geertruit Jans is overleden op 18 november 1816 te Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hilbrant Hilbrants en Froukje Pieters Groenewold zijn getrouwd op 28 december 1816 in Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arent Koops Odding en Gerritdina Esman zijn getrouwd op 17 mei 1817 in Meppel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Meppel » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jan Hendrik Hekman is geboren op 3 juni 1817 te Schoonebeek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Schoonebeek » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harmannus Hilbrants is geboren op 13 juni 1817 te Eelde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Eelde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arendina Huizing is geboren op 15 december 1817 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.