Stamboom van Spijk en vele anderen! » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 226:

Adrianus Kriesels en Francisca Heck zijn getrouwd op 7 augustus 1878 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Johanna Antonia de Mooij is geboren op 2 november 1878 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Heck is geboren op 5 augustus 1879 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Johanna Maria de Bot is geboren op 20 augustus 1879 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Maria Cornelia Jongenelen is geboren op 4 november 1879 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Anna Dijmphena Bogers is geboren op 24 november 1879 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Heck is geboren op 1 maart 1881 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Heck is overleden op 20 april 1881 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Godefridus Cornelis Dekkers en Adriana Willemse zijn getrouwd op 11 mei 1881 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Cornelis Lodewijk Dekkers is geboren op 10 november 1882 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.