Stamboom van Spijk en vele anderen! » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 226:

Godefridus Cornelis Dekkers is geboren op 4 maart 1855 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Johannes Ludovicus Heck en Johanna van der Westen zijn getrouwd op 26 augustus 1857 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Francisca Heck is geboren op 7 januari 1858 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Johannes Ludovicus Heck is geboren op 14 augustus 1859 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Jacobus Franciscus Bosmans en Anna Maria Wilhelmina Heck zijn getrouwd op 8 mei 1861 in Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Huwelijksakten (BS).

Bekijk suggestie

Anatje Maria Sophia Bekker is geboren op 28 augustus 1861 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Petronella Maria Heck is geboren op 22 oktober 1861 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

OG Heck is geboren op 22 december 1862 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Leendert Egidius Baartmans is geboren op 2 april 1863 te Steenbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Steenbergen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adriana Phelomina de Bra is geboren op 27 augustus 1863 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.