Stamboom van Spijk en vele anderen!

Foto van Coos van Spijk

De publicatie Stamboom van Spijk en vele anderen! is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 117.039 personen. Vanwege privacy zijn 3.717 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Stamboom qua voorouders vanaf onze kinderen en de stambomen van Brobbel, Don, Drop, de Hoog, Huizinga, van der Veen, Vink, Harloff, Staal en van Spijk - ook met mijn Afrikaanse familie. Als u opmerkingen en of aanvullingen weet, hoor ik het graag! Als u familie bent: meldt het ook even - is altijd leuk!

familytree with the names above. if you have remarks or want to add anything, please let me know!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!