Stamboom Van Osch

Foto van Berry van Osch
De publicatie Stamboom Van Osch is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 61.524 personen. Vanwege privacy zijn 2.408 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 22 februari 2024.


In deze database zijn circa 65.000 personen opgenomen. Het is het resultaat van stamboomonderzoek vanuit de volgende familienamen: Van Osch, Van Hoften, Van Erp, Van der Staak, Dimmers, Siebel, Thissen, Filott, Van den Berg en Brouwer.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!