Stamboom Van Klaveren » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 134:

Anna van KLAVEREN is geboren op 15 januari 1843 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Beitske van KLAVEREN is overleden op 1 februari 1843 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Elisabeth BLUMERS is geboren op 1 juni 1843 te Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Frederika van KLAVEREN is overleden op 29 januari 1844 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Pieterje RUWARD is geboren op 17 juni 1844 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Petronella VELTMAN is geboren op 24 november 1844 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Barber van KLAVEREN is geboren op 3 februari 1845 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Arie van KLAVEREN en Susanna SPOELSTRA zijn getrouwd op 10 augustus 1845 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Julius van KLAVEREN is geboren op 31 mei 1846 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Aukje FABER is geboren op 4 juni 1846 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.